Over ons

Level 30 gaat vooral over games maar niet zoals de sites die je al kent. Wij richten ons op de meer ervaren gamer (twenty-something of 30+ zou je kunnen zeggen), vandaar de naam Level 30. Persoonlijk zijn wij allemaal dertigers met game ervaring die teruggaat tot de Atari 2600, MSX, NES etc. Ons team stelt zich hieronder aan je voor.

Erik

Mijn eerste console die ik zelf kocht was de Sega Megadrive; die was toch net even wat cooler dan die saaie grijze (S)NES die iedereen had. Momenteel game ik voornamelijk op de Xbox One, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar fps en racegames (uiteraard met stuurtje; want racen met een controller is als barbecueën op gas. Het werkt wel, maar is het toch net niet ;))

 

Mark

Ik game sinds mijn tiende, toen ik de trotse bezitter werd van een zelf bij elkaar gespaarde 8 bits SEGA Mastersystem. Al snel volgde de NES, waar ik kennis maakte met een van mijn favoriete gamehelden, Link. Nu, ruim twintig jaar later, game ik voornamelijk op de Xbox 360, waarbij rpg’s, fps en adventure games mijn favoriete genres zijn. Mijn all time top 3: The legend of Zelda: A Link to the Past (SNES), Half-Life 2: The Orange Box (PC) & Fall Out 3 (Xbox 360)

 

Jeroen

De eerste games die ik speelde als kind waren de Donkey Kong Game & Watch spelletjes van Nintendo. Vanaf dat moment was en bleef ik in de ban van games en speelde door de jaren heen op bijna alle systemen die er zijn uitgebracht, met een voorliefde voor adventures en RPG’s. All-time favorieten zijn Zelda: Ocarina of Time, Legacy of Kain: Defiance en World of Warcraft. Tevens ben ik een groot liefhebber van arcade games en hardware.

 

Peter

Ik ben opgegroeid met de Atari 2600 en de MSX. De spelervaringen op deze systemen hebben me gevormd voor het leven, hoewel de NES en later de SNES nog diepere indrukken hebben achtergelaten. Het 8- en 16-bit tijdperk geldt voor mij als absoluut hoogtepunt. Ik heb niet zo heel veel op met de huidige generatie games en consoles, maar ook nu valt er voor mij nog genoeg te gamen! Enkele willekeurige favorieten: Maze of Galious (MSX), Megaman (NES), Final Fight (arcade), Earthbound (SNES) en Ninja Gaiden (Xbox).

Yasmina

Yasmina is het jongste lid (letterlijk en figuurlijk) van het Level30 team. Yasmina is dol op haar PlayStation 3, die op een roterende sokkel een ereplaats inneemt in haar interieur. Guitar Hero speelt ze het liefste zonder geluid, maar ze kan zelfs zingen, dansen en gitaar spelen tegelijk. Ze wacht alleen nog tot iemand haar een microfoon standaard geeft. Verder houdt ze van gele blubber en fireballs.