30 september a.s. wordt de nieuwe Sherlock Holmes adventure van Frogwares Studios en Focus Home Interactive gereleased voor Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 en PC. Door de overstap van de in-house engine van Frogwares naar de Epic Unreal Engine 3 is zowel grafisch als in de gameplay een grote stap gemaakt en voelt het veel meer alsof je echt in de huid van Sherlock kruipt. In zes unieke zaken die zich afspelen kriskras door het 19e eeuwse Londen moet je op verschillende kleurrijke en karakteristieke locaties als Sherlock samen met Watson verschillende mysteries zien op te lossen.

Om alvast een indruk te krijgen hoe de game en de verschillende mechanics van deze nieuwste Sherlock game Crimes & Punishments spelen, check je hieronder de officiële launch trailer.

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments verschijnt op 30 september voor XO, Xbox 360, PS4, PS3 en PC.